Image

ROCK4

(Països Baixos)
21 maig 18 h
Escenari Juanola. Plaça Independència
Gratuït

Fa més de quinze anys que estan de gira per tota Europa i formen part de l'elit internacional. No és estrany, perquè després de vuit CD, molts premis i prop de mil actuacions és impossible imaginar l'escena a capella sense Rock4. Rock4 sempre ha escollit el seu propi camí, combinant el cant perfecte amb la seva pròpia identitat musical única. No només cobreixen cançons conegudes i a temporals, sinó que les adapten a noves cançons, de vegades de forma íntima i de vegades de manera grandiosa i convincent.

Des de clàssics del rock i pop fins a cançons modernes. Rock4 els interpreta tots de manera excepcional. Un concert de rock vocal insuperable ple de passió, poder, emoció i humor holandès.

Rock4 està format per quatre cantants, cadascun amb el seu propi estil i formació. El tenor Luc Devens és el cantant principal dinàmic, Lucas Blommers el clar tenor clàssic, Phillip Schröter l'enèrgic percussionista/vocalista i Miklós Németh el baix sòlid i profund que garanteix la base perfecta del grup.

Rock4 ha actuat amb molt d'èxit als Països Baixos i Alemanya, però també a tota Europa i Àsia. Han guanyat diferents concursos, com el Vokal Total Festival de Graz i el Vox Populi Festival de Sankt Pölten. També van rebre el premi CARA d'Amèrica a la millor portada de pop/rock per la seva adaptació de "Uninvited" d'Alanis Morissette.