Loading Events
  • This event has passed.

Quartet Mèlt

Diumenge 12 de maig de 2024 | 18.00h

Pl. Independència, Girona

El Quartet Mèlt és un grup vocal jove, tot i que ja compta amb un important bagatge dalt dels escenaris. El 2012 es formava amb quatre cantants procedents d’arreu de Catalunya units pel món del cant coral català, i el 2015 la seva popularitat es va veure impulsada després de guanyar el concurs musical de TV3 Oh happy day.

Les seves inquietuds, junt amb la seva versatilitat, els ha dut a produir i a participar en espectacles ben diversos, des del seu ja clàssics concerts de Nadal, fins a la col·laboració amb la Cobla Contemporània, passant per l’obra teatral Imparables. També compten amb 2 discs propis, Maletes i Xarrampim.

L’any 2022 van estrenar l’espectacle Celebrem, que va ser aclamat pel públic que en va poder gaudir. Un repertori optimista pensat per reivindicar el fet de celebrar les petites coses. El Quartet Mèlt defensa que celebrant les petites coses podrem aconseguir canviar la mirada per resoldre els grans conflictes que ens preocupen com a societat.

El 2024 el quartet vocal continuarà encomanant als diferents pobles de Catalunya les seves ganes de celebrar, però ho farà amb una novetat molt demanada per qui ja ha vist l’espectacle: el seu tercer disc amb les cançons de Celebrem!

Skip to content