Loading Events
  • This event has passed.

Estem d’Acords

Divendres 17 de maig de 2024 | 19.00h

Pl. Independència, Girona

El Cor de Cambra Estem d’Acords neix l’agost de 2014 d’un grup d’estudiants del Centre d’Estudis Musicals Pep Ventura de Figueres, sota la direcció de Pere Puig, arranjador i pianista i amb Florence Miscopein, que s’encarrega de la direcció artística.

El repertori es basa en arranjaments d’entre 4 i 8 veus de cançons reconegudes de musicals, cantautors i grups, amb alguna incursió també en el món dels clàssics.

El Cor ha ofert actuacions a diverses poblacions de l’Em¬pordà, com Cadaqués, Colera, Bellcaire, Figueres, El Port de la Selva i Roses, entre d’altres. També ha actuat a altres poblacions catalanes com Girona i Barcelona. Interna¬cionalment, el Cor ha actuat a Perpinyà i properament a Hamburg.

El grup ha anat evolucionant fins a constituir-se com a associació juvenil a través de la Generalitat, i com a entitat municipal de la ciutat de Figueres. Actualment, està format per 9 contaires: Laura Arolas, Sònia Brias, Irene Costa, Alina Font, Claudia Galli, Laia Pey, Júlia Xaudiera, Albert Aguilera i Adrià Pons.

Ves al contingut