Loading Events
  • This event has passed.

Coral Singlot

Dimarts 14 de maig de 2024 | 19.00h

Pl. Independència, Girona

La Coral Singlot és una coral juvenil autogestionada que va ser creada a Girona el 2020 per un grup d’amics que compartíem la necessitat de trobar un espai on cantar i compartir vivències a través de la música, ja que ho havíem fet anys enrere en diferents corals. Aquesta iniciativa, en plena pandèmia, va anar agafant forma i el projecte ha anat creixent en activitat i en número de cantaires fins a l’actualitat.

El director és l’Oriol Mallart, i assagem els dijous a la tarda a l’Ateneu Popular Coma Cros, a Salt. Els estils musicals que interpretem són molt variats, des de la música clàssica i sacra, fins a la més moderna i actual, passant per música tradicional catalana i d’arreu del món, musicals i bandes sonores o arranjaments de música pop.

Hem realitzat diversos concerts a Girona, Salt i Celrà, així com en altres llocs de Catalunya, com Malgrat de Mar o Palafolls, dins el festival Corearte. Recentment hem fet el nostre primer viatge fora de Catalunya, amb un concert a Lisboa, juntament amb altres cors de la ciutat.

Però els concerts no són l’única activitat de la coral. També tenen molta importància les activitats socials com les colònies, on es treballa musicalment però també es fa convivència, o els sopars i les col·laboracions amb l’Ateneu. Per aquesta raó els dos pilars de la Coral Singlot són el cultural i el social.

Ves al contingut